Productos Alimentarios Pral, S.A. - Productos deshidratados y postres instantáneos
CISTELLA Productes : 0 Preu : 0


Productos Alimentarios Pral, S.A.


Volem donar-los la benvinguda a Productes Alimentaris Pral, S.A., empresa familiar fundada a Badalona el 1991. Des d'aleshores ens hem dedicat a la investigació, desenvolupament, producció i comercialització de productes alimentaris deshidratats i postres instantanis.

A PRAL fabriquem i subministrem postres deshidratats instantanis i ingredients alimentaris de la més alta qualitat a companyies líders d'alimentació i hostaleria. Innovació i creativitat es combinen amb el nostre ampli know-how i l'última tecnologia per aconseguir l'èxit dels nostres projectes. El nostre equip tècnic d'investigació i aplicació, altament especialitzat, s'involucra plenament en cada desenvolupament per crear nous i deliciosos postres.

Per garantir la màxima qualitat dels nostres productes, tot el procés de fabricació està certificat amb la ISO9001 / 2008 i els nostres processos productius segueixen els criteris establerts en el nostre APPCC, oferint així una absoluta seguretat en tota la gamma de productes.

El nostre objectiu és seguir sent líders en els mercats hostalers de la Mediterrània i contribuir al benestar dels nostres clients, posant a la seva disposició productes de la màxima qualitat dels quals puguin gaudir en qualsevol moment del dia.

Amb la voluntat d'estar més a prop, hem creat aquesta nova pàgina web-catàleg, des d'on poder escollir i gaudir dels millors productes amb només un clic.

Gràcies per confiar en nosaltres 
Qui som
Notícies destacades
 

Nous dissenys de caixes

15/04/2014

La renovació de les caixes de Pral, S.A. suposa una nova imatge més moderna y vistosa, així com l'ús de cartró mes robust... per tal que els productes arribin al seu destí en òptimes condicions.
Nous dissenys de caixes

    -  Productos Alimentarios Pral, S.A. - Tel. (+34) 93 797 40 06 - Fax - (+34) 93 797 09 70 - C/Lleida,1. 08317 Òrrius (Barcelona) - Spain - pral@pralsa.com

Avís Legal - Política de cookies - Mapa Web - Condicions de Seguretat - Condicions d´ús - Condicions de transport - Com comprar - By Anunzia

Postres sense gluten per a celíacs - Tots els preus ja inclouen l'IVA